Prepleskaj.si
E-mail: danilo@prepleskaj.si
Telefon: (041) 697 637

O podjetju

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2005 kot nadaljevanje družinske obrti z več kot 30 let izkušenj na področju slikopleskarstva.

Na začetku sva bila dva zaposlena. Zaradi stalnega večanja obsega del in širitve naših storitev tudi na druga področja zaključnih del v gradbeništvu se je število zaposlenih spreminjalo. Danes smo štirje v povezavi še z nekaterimi kooperanti. Z izkušnjami iz terena in izobraževanji smo svojo dejavnost z leti razširili tudi na področja suhomontažnih sistemov in izdelavo toplotnih izolacij fasad.

Smo manjše podjetje. Naše stranke so povečini fizične osebe ali manjša podjetja pri katerih pride do izraza naš osebni pristop in visoka stopnja kvalitete naših storitev. Na ogledu strankam najprej prisluhnemo, da nam zaupajo svoje želje in potrebe. Na osnovi tega pogovora strankam tudi svetujemo, tako na področju izbire barv, vrsti materialov in tehnikah izdelave.

Odlično sodelujemo tudi s tovrno JUB. Z njihovim šolanjem in dobrimi referencami smo si pridobili licenco priporočljivega izvajalca iz strani tovarne JUB, kar nam daje pri strankah še večjo kredibilnost.

Podjetje se je pred letom dni vključilo v poslovno skupino BNI VENETI, znotraj katere je bila ustanovljena GRADBENA SKUPINA VENETI. To gradbeno skupino pa sestavljajo od geodetke, arhitekta, gradbenika, fasader, vodovod in ogrevanje, električar, mizar, slikopleskar, suhomontažni sistemi, tekstilno oblikovanje, keramika, tiskar, varstvo pri delu, nepremičninarka. S tako profesionalno ekipo pa lahko ponudimo stranki vse: OD IDEJE DO ZAKLJUČKA!

Več o nas pa lahko izveste na www.gs-veneti.si ali na našem Facebook profilu.

S svojimi izkušnjami in ljubeznijo do slikopleskarstva zadovoljimo tudi najbolj zahtevne stranke. Strmimo k kvalitetno opravljenemu delu na dolgi rok, saj nam edino to zagotavlja zadovoljne stranke, ki pa so naša najboljša reklama in garancija za nadalje delo in razvoj podjetja.